TAS

Punkts uz I un Cepums - Tas ir mans

投稿日:

Punkts uz I un Cepums - Tas ir mans

mūzika: Beatowski
Video : Toms Rings
EP Iespējams iegadāties/bez maksas lejupielādēt @Bandcamp :
http://ej.uz/uzicepband
Klausies šo @Spotify :
http://ej.uz/uzicepspotify

"Augšas un lejas" ir divu izpildītāju "Punkts uz I" un "Cepums" kopīga relīze, kura tiek klasificēta kā EP (extended play) un satur piecus izstrādātus skaņdarbus. Par muzikālo daļu ir parūpējušies pašmāju producenti "Beatowski" un "Silins beats" un dziesmās piedalās tādi izpildītāji kā Pēteris Upelnieks, Pionieris un Grifs.
Šis relīze uzskatāmi atspoguļo mākslinieku iekšējo pasauli ar ko Ingus Šusts (Punkts uz I) un Mārtiņš Mednis (Cepums) nekautrējas dalīties un, godīgi sakot, ir grūti piemeklēt īstos vārdus, lai precīzi aprakstītu šīs relīzes saturu. Mēģinot to ielikt rāmjos, tā viennozīmīgi zaudē daļu no satura un vēstījuma, ko izpildītāji radīja tik nepiespiestā un patiesā gaisotnē.
Veidojot relīzi "Augšas un lejas" netika uzstādīts mērķis vai jebkādas ekspektācijas, netika meklēta dziļāka doma vai rastas dažādas ieceres, jo šo darbu autori uztver radīto materiālu kā mākslu nevis mūzikas industrijas tendences vai biznesa plānu.
Viennozīmīgi var apgalvot, ka materiāls ir radīts uz "viena viļņa" un tas ir unikāls notikums vairāku cilvēku dzīvēs - tas atspoguļo indivīda mērķus, pārdzīvojumus, ambīcijas, kritumus un kāpumus ,iekšējās pasaules pārmaiņu dinamiku un daudzus citus cilvēkam būtiskus elementus, ko izjūtam un izdzīvojam mūsu ikdienā.









迷ったらコレ!オススTAS動画

1

【TAS/コメ付】モンスターハンター3トライ Part1 続き↓↓↓ Part2: Part1: Part3: Part5: Part1: Part4: Part1: Part3: Part1: Pa ...

2

コメ付き TAS モンスターハンター3トライ Part8 コメ付き TAS モンスターハンター3トライ Part8石ころに当たって涙目敗走のクソ雑魚村4ラギアクルス撃退~村5緊急までここまでの追記数は ...

-TAS

Copyright© TAS動画まとめブログ , 2024 AllRights Reserved Powered by AFFINGER4.