TAS

SHOPLOG VAJEN || WELKE LOUIS VUITTON TAS IS HET GEWORDEN? || DUSSELDORF || VLOG 9

投稿日:

SHOPLOG VAJEN || WELKE LOUIS VUITTON TAS IS HET GEWORDEN? || DUSSELDORF || VLOG 9

Instagram: Shelbycharityvajen

Hello guys !

Mijn naam is Shelby Coster en ben 25 jaar jong. Ik ben Mommy van Vajen Luna Ivy (4) en woon sinds kort in Heerlen (Limburg). Het leek mij leuk om te gaan vloggen en een kijkje te geven in mijn leven als jonge moeder! ik heb een grote liefde voor make-up, fashion, shoppen, food en vrienden. Elke zondag zal er een vlog online komen.

Like & Abonneer en laat een reactie achter wat je ervan vindt.

Dikke kus Shelby xox

迷ったらコレ!オススTAS動画

1

【TAS/コメ付】モンスターハンター3トライ Part1 続き↓↓↓ Part2: Part1: Part3: Part5: Part1: Part4: Part1: Part3: Part1: Pa ...

2

コメ付き TAS モンスターハンター3トライ Part8 コメ付き TAS モンスターハンター3トライ Part8石ころに当たって涙目敗走のクソ雑魚村4ラギアクルス撃退~村5緊急までここまでの追記数は ...

-TAS

Copyright© TAS動画まとめブログ , 2022 AllRights Reserved Powered by AFFINGER4.