TAS

OMG! LOUIS VUITTON TAS GESHOPT @ HARRODS LONDON || VLOG #172 | Lieke Biemans

投稿日:

OMG! LOUIS VUITTON TAS GESHOPT @ HARRODS LONDON || VLOG #172 | Lieke Biemans

Hi lieve allemaal! Samen met mama ging ik een paar daagjes naar Londen (moeder-dochter tripje) zo gezellig! In deze vlog laat ik jullie zien hoe onze eerste dag er uit zag! We verbleven in het Park Plaza Park Royal hotel. 's Middags gingen we naar Harrods om mijn eerste designer tas te kopen! So exciting!! Wat vinden jullie van de tas? Liefs, Lieke XOXO

-- ABONNEREN -

Ik zou het super leuk vinden als je je abonneert op mijn YouTube kanaal: https://www.youtube.com/user/liekebie...

-- SOCIAL MEDIA --

♥ Blog: www.whatliekeloves.nl
♥ Facebook: www.facebook.com/liekebiemans/
♥ Instagram: www.instagram.com/liekebiemans/

-- CONTACT --

♥ info@whatliekeloves.nl

-- ABOUT --

Ik ben Lieke Biemans en ik heb mijn eigen blog op www.whatliekeloves.nl. Hier post ik regelmatig wat over fashion en beauty. Ik ben zelf dol op kleding en trends & ik hou van prachtige beauty producten! Op mijn YouTube kanaal zul je vlogs, challenges, make-up en fashion gerelateerde video's voorbij zien komen. Ik hoop dat jullie het leuk vinden. Enjoy watching! Liefs, Lieke xoxo

PARK PLAZA PARK ROYAL: https://www.parkplaza.com/parkroyal/

迷ったらコレ!オススTAS動画

1

【TAS/コメ付】モンスターハンター3トライ Part1 続き↓↓↓ Part2: Part1: Part3: Part5: Part1: Part4: Part1: Part3: Part1: Pa ...

2

コメ付き TAS モンスターハンター3トライ Part8 コメ付き TAS モンスターハンター3トライ Part8石ころに当たって涙目敗走のクソ雑魚村4ラギアクルス撃退~村5緊急までここまでの追記数は ...

-TAS

Copyright© TAS動画まとめブログ , 2024 AllRights Reserved Powered by AFFINGER4.