TAS

Kārtības rullis. Tēma - Jaunas sejas un nosaukumi politikā. Ko tas dod Latvijai?

投稿日:

Kārtības rullis. Tēma - Jaunas sejas un nosaukumi politikā. Ko tas dod Latvijai?

Armands Puče jaunā raidījumā kanālā RīgaTV 24 izjautās politiķus!
Kanāls RīgaTV 24 šovasar programmu papildina ar jaunu diskusiju raidījumu “Kārtības rullis”, kuru vadīs žurnālists Armands Puče. Raidījums tiešraidē būs skatāms katru pirmdienu pulksten 20:30, un tā laikā Puče ar viesiem diskutēs par to, kā tiek virzīti procesi Latvijā un kā tiek pieņemti lēmumi, kas ietekmē visas Latvijas tautas dzīvi.
Raidījumā piedalīsies gan politiķi, gan dažādu jomu profesionāļi. Turklāt diskusijā būs iespēja piedalīties katram, kam būs jautājumi un informācija par raidījumā apspriesto tēmu, jo katru pirmdienu viens “Kārtības ruļļa” krēsls būs rezervēts skatītājam! Iespēja izteikt viedokli un piedalīties diskusijā pēdējā raidījuma daļā tiks dota ikvienam, kam ir, ko teikt saistībā ar diskutēto tematu. Šī iespēja tiks tam, kurš pirmais atnāks uz raidījuma tiešraidi Blaumaņa ielā 32!
Raksturojot jauno raidījumu, kas RīgaTV 24 ēterā tiks pārraidīts līdz rudenī gaidāmajām Saeimas vēlēšanām, raidījuma vadītājs Armands Puče vēsta: “Ja tautas kalpiem un kalponēm ir savas intereses, tad visi kopā pirms kārtējā sasaukuma mēģināsim noskaidrot, kā tās attieksies uz Latvijas vajadzību. Ja kāds pirms septiņdesmit gadiem ir izravējis šajā nācijā krietnuma un saprāta asnus, tad pienācis laiks šo kārtību atkal vērst par labu valstij. Kārtības rullis vispirms attiecas uz izpratni un garu, un tikai pēc tam ir burts un likums.”
Skaties raidījumu “Kārtības rullis” ar Armandu Puči jau no 2. jūlija katru pirmdienu no plkst. 20:30 līdz 22:00! Nenokavē!









迷ったらコレ!オススTAS動画

1

【TAS/コメ付】モンスターハンター3トライ Part1 続き↓↓↓ Part2: Part1: Part3: Part5: Part1: Part4: Part1: Part3: Part1: Pa ...

2

コメ付き TAS モンスターハンター3トライ Part8 コメ付き TAS モンスターハンター3トライ Part8石ころに当たって涙目敗走のクソ雑魚村4ラギアクルス撃退~村5緊急までここまでの追記数は ...

-TAS

Copyright© TAS動画まとめブログ , 2024 AllRights Reserved Powered by AFFINGER4.